середу, 18 вересня 2019 р.

18.09. 2019 – 8 день педагогічної практики


Чудовий ранок з чудовими дітьми! День почався з Єдиної виховної години, яка була присвячена дню партизанської Слави.
Тема: Немеркнуче світло великого подвигу.
Мета: розширити знання учнів про партизанський рух в Україні; розширити знання учнів про партизанський рух в Україні; про героїв партизанського руху; розвивати образне мислення, артистичні здібності в декламуванні поезій; виховувати патріотичні почуття, гуманізм, любов до України, пошану до тих, хто боровся за Батьківщину.



 Після виховної години розпочався урок української мови. Урок почався як завжди з привітання та перевірки домашнього завдання. Не всі діти після виховної години були налаштовані "працювати" і змогли жваво відповідати на запитання, але вже в середині уроку вони активізувалися и почалась активна робота. Після того як вчитель це помітив - оголосив нову тему. Пояснюючи нову тему, одразу зацікавила дітей, вони сиділи тихо та уважно слухали, і що потрібно записували у зошитах. На своєму уроці використовував принцип наочності та доступності, що сприяло кращому засвонню матеріалу. Для того, щоб діти легше запам'ятовували інформацію, вчитель використовував аналогію. Таким чином, опитуючи учнів в кінці уроку було видно, що діти гарно засволи новий матеріал. Мета даного уроку була досягнута.



Немає коментарів:

Дописати коментар

21.10. 2019 – 30 день педагогічної практики

Сьогодні вчитель математики захворіла, а тому всі 5 уроків я проводила замість неї. 1 урок в 11-ому класі, 2- уроки в 7-му і два уроки в 9...