вівторок, 8 жовтня 2019 р.

08.10. 2019 – 22 день педагогічної практики


День сьогодні був дуже спокійним, діти уважно слухали кожного вчителя та відповідали на кожне запитання, що дуже дивувало вчителів.
 Я відвідала урок трудового навчання у дівчат  в закріпленому за мною 9 класі. Вчитель на уроці  приділив належну увагу розвитку умінь самостійно здобувати знання та застосовувати їх на практиці. Також я відвідала урок біології. На початку уроку перед учнями були поставлені завдання, на які протягом уроку неодноразово наголошувалося. Перевірку домашнього завдання вчитель виконав усно, учні по черзі казали відповіді на запитання.  Актуалізація опорних знань була проведена за допомогою фронтального опитування. Перед тим, як почати пояснювати новий матеріал, вчитель провела мотивацію навчальної діяльності, що дана тема може в майбутньому дуже знадобитися в житі, тим самим зацікавивши учнів на сприймання нової теми. Після викладення теоретичного матеріалу перейшли до практики - розв'язування найпростіших задач.  Урок пройшов досить плідно. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

21.10. 2019 – 30 день педагогічної практики

Сьогодні вчитель математики захворіла, а тому всі 5 уроків я проводила замість неї. 1 урок в 11-ому класі, 2- уроки в 7-му і два уроки в 9...