пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

18.10. 2019 – 29 день педагогічної практики


В такий похмурий день я провела його зі своїм класом та відвідала з ними на уроках алгебри, української мови та трудове навчання з хлопцями. В цей день ми кожному вчитель подарували невеличке сонечко, яке зробили самостійно!
На алгебрі урок розпочався з вивчення нової теми "Системи лінійних нерівностей з однією змінною". Спочатку діти повторили відомості з минулої теми, а потім розв'язували завдання з підручника біля дошки. Коли вчитель помічала у дітей після довільну увагу, то давала самостійно розв'язувати завдання у зошиті, а потім робили перевірку всім класом.
Під час уроку використано такі дидактичні принципи: принцип наочності та принцип активності (учні були активні на уроці та майже всі були долучені до індивідуального виконання завдань).
Протягом уроку були підключені короткострокова та довгострокова пам'ять. Завдяки їй діти добре запам'ятали матеріал.
 На трудовому навчанні вчитель почав урок з правил безпеки, озвучивши тему та завдання уроку, вчитель теоретично пояснив її та перейшли до практики. Вчитель підходив до кожного учня детельно контролюючи кожен процес.
Після третього уроку була проведена бесіда стосовно зовнішнього вигляду дівчат.

Немає коментарів:

Дописати коментар

21.10. 2019 – 30 день педагогічної практики

Сьогодні вчитель математики захворіла, а тому всі 5 уроків я проводила замість неї. 1 урок в 11-ому класі, 2- уроки в 7-му і два уроки в 9...